TERVETULOA TUTUSTUMAAN FI*EmeraldCharm KISSALAAN!

EmeraldCharmin kissat ovat rakkaita perheenjäseniämme, joiden hyvinvointi ja terveys ovat meille tärkeimpiä asioita. Kissat käyvät eläinlääkärillä vuositarkastuksissa, niitä rokotetaan ja madotetaan säännöllisesti. Siitoskissoille tehdään myös geenitestejä mahdollisten perinnöllisten sairauksien ehkäisemiseksi. Kissamme elävät kotioloissa ja ulkoilevat valvotusti.

10477718_743787932331591_7799737618799748242_o.jpgTavoitteenamme on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia ja standartin mukaisia Brittiä. Käytämme vain parhaita kissahiekkoja ja hoitotuotteita, siksi talossamme on aina siistiä, puhdasta ja kodikasta. Ruokimme kissojamme korkealaatuisilla kissanruoilla sekä tuoreella naudanlihalla. Kaikki kissat asuvat meidän kanssamme, liikkuvat vapaasti ja ovat vuorovaikutusessa koko perheemme kanssa.
Sekä siitosnaaraamme että siitosuroksemme ovat Euroopan parhaimmista sukulinjoista. Kasvatuksessa käytetyt kissat ovat tuotu Englannista, Saksasta, Ruotsista, Hollannista, Belgiasta ja Venäjältä.
Kissalassa astutukset hoidetaan huolellisesti. Kaikki astutukset ovat suunniteltuja, sillä naaraat ja urokset pidetään erillään. Niin pitkään kun pennut asuvat meillä panostamme pentujen luonteen ja kehitykseen. Aivan pienestä piltistä lähtien totutamme pennut ihmisen käden turvalliseen kosketukseen. Pentujen kanssa leikitään paljon ja niitä pidetään paljon sylissä. Ne tottuvat muihin kissoihin, lapsiin ja kodin ääniin. Näin pennusta kasvaa sosiaalinen ja pelkäämätön ihmiseen luottava kissa.

2.jpg

Kolmen kuukauden ikäisenä pennut luovutetaan vain vastuuntuntoiseen kotiin ensisijaisesti rakastetuksi lemmikiksi. Emme pidä tärkeänä sitä, että pentu viedään näyttelyihin vaan ensiarvoisen tärkeää meille on turvallinen ja rakastava koti!
Myymme pennun vain SISÄKISSAKSI tai valvotusti ulkoilutettavaksi esim. tarhassa, valjaissa tai verkotetulla parvekkeella.
Yhteistyöni pennunomistajan kanssa ei pääty pennun luovutuksen jälkeen. Kaikki yhteydenotot ovat aina tervetulleita! Haluamme kuulla kuulumisia sekä nähdä valokuvia pennun kasvaessa. Haluamme tietää mitä kasvatillemme kuuluu elämän varrella. Vastaan myös mielelläni kysymyksiin ja autan parhaan kykyni mukaan ongelmissa ja pulmatilanteissa.
Mikäli jostain syystä meiltä ostetun pennun uusi omistaja ei voikaan pitää pentua, niin ilmoitathan välittömasti meille.

Pentu lähtee uuteen kotiinsa:

  • Ensisijaisesti rakastetuksi lemmikiksi
  • Ainoastaan sisäkissaksi
  • Luovutus ajoittuu rokotusten vuoksi 12-16 viikon välille
  • Kirjallisen kauppasopimuksen
  • FIFe rekisteröitynä
  • Eläinlääkärin tarkastamana
  • Asianmukaisesti madotettuna
  • Tunnistusmerkittynä
  • Pennut saavat mukaansa kirjalliset hoito-ohjeet

Tervetuloa tutustumaan kissoihimme ja menettämään sydämenne Silver ja Golden Brittiläisille!

va24032015-19.jpg